Wie zijn vensterbank opfleurt met bloempotten of zijn fiets al eens onbewaakt durft achterlaten, moet jammer genoeg ondervinden dat vandalen weinig kansen onbenut laten. Hoewel een kapotte bloempot of een verdwenen fiets natuurlijk verre van leuk zijn, verbleken die problemen bij een AED-toestel dat vernield of gestolen wordt. Gelukkig bestaan er heel wat manieren om je AED te beveiligen. We stellen de AED-kast en andere hulpmiddelen aan je voor.

Een AED-kast voor binnen of buiten

Ongeacht de locatie van je AED, wil je natuurlijk dat dit cruciale toestel in topconditie is wanneer je het nodig hebt. Dankzij een AED-kast met akoestisch alarm en (bij sommige modellen) breekglas bescherm je je automatische externe defibrillator tegen passanten met slechte bedoelingen. Tegelijk zorgt het grote venster ervoor dat de AED duidelijk zichtbaar blijft voor iedereen die slachtoffers wil helpen. Er bestaan AED-kasten in verschillende opvallende kleuren, zowel voor ‘indoor’ als voor ‘outdoor’ gebruik.

Een slimme wandbeugel en 24/7 afstandsbewaking

Verder kan je je AED beveiligen met een slimme wandbeugel waarmee Defibtech je toestel vanop afstand monitort. Zo krijgt het servicecenter onmiddellijk een melding als het apparaat ontbreekt. De beugel is voorzien van een AED-pictogram dat groen oplicht, zodat de automatische externe defibrillator op elk moment goed zichtbaar en herkenbaar is.

Dankzij onze afstandsbewaking ben je bovendien niet alleen zeker dat er niemand ongemerkt met je toestel aan de haal gaat; het systeem vergemakkelijkt ook het preventief onderhoud en het opsporen van storingen. De beheerder van jouw AED krijgt namelijk evengoed een melding als het apparaat een onderhoudsbeurt kan gebruiken of de batterijen aan vervanging toe zijn. Zelfs de temperatuur en de vochtigheidsgraad van de omgeving rondom je AED-toestel houden we 24 uur op 24 in de gaten. Moeten er onderdelen vervangen worden? Dan sturen we die simpelweg op. Daarnaast kun je opteren voor een systematisch onderhoud op locatie.

Vraag gerust naar de mogelijkheden!

0
    0
    Je winkelwagen
    Je winkelwagen is leegTerug naar de webshop