Reanimatie opleiding met gebruik van AED

Ben je op zoek naar een reanimatie opleiding met gebruik van een Defibtech AED-toestel? Dan kan Defibtech jou zeker verder helpen! Wekelijks worden er mensen getroffen door een hartstilstand. Het gebruiken van een defibrillator is dan noodzakelijk om het hartritme terug op gang te brengen. Ook al heeft Defibtech een hoogtechnologisch en gebruiksvriendelijke AED-toestel ontwikkeld, toch is het vaak geruststellend om hiervoor een opleiding te krijgen. Zo kan er adequaat gehandeld worden tijdens zo’n onverwachte situaties.

Defibtech is ook steeds op zoek naar gecertificeerde instructeurs voor het geven van dergelijke opleidingen. Wij staan garant voor kwaliteit en wensen deze kwaliteit ook goed te bewaken.

Laat hieronder je contactgegevens na. Wij brengen geïnteresseerde cursisten en gecertificeerde instructeurs met elkaar in contact.

Opleiding reanimatie met AED toestel

Deze AED-toestellen worden gebruikt tijdens de reanimatie opleiding

Defibtech Lifeline View Trainer AED halfautomatisch

De Defibtech Lifeline View Trainer AED is een effectief trainingsapparaat dat alle noodzakelijke eigenschappen biedt om de bediening van het AED-toestel en de reanimatietechnieken optimaal aan te leren. De Trainer VIEW AED onderscheidt zich van alle andere Trainer AED’s, omdat er tijdens het reanimatieproces naast de tweetalige stembegeleiding ook visuele ondersteuning wordt geboden via video en tekst . De instructeur beschikt via de afstandsbediening over diverse reanimatiescenario’s.

Dit trainingsapparaat kan ook eenvoudig omgezet worden als AED trainingsmateriaal voor de Lifeline ECG en de Lifeline PRO. Deze 2 AED-toestellen zijn speciaal ontwikkeld voor de professionele gebruikers.

AED gratis testen
AED kopen
AED huren

Defibtech Lifeline AED Trainer

De Defibtech Lifeline Trainer AED is een cursusinstrument dat de gebruikers leert hoe een AED-toestel in te zetten bij een reanimatieproces. Je herkent de trainerstoestellen aan hun deels rode kleur. Hierdoor weet je dat de AED in ‘real life’ niet ingezet kan worden om te defibrilleren, want het trainingstoestel geeft geen schok. De AED-instructeur beschikt over een afstandsbediening met diverse scenariokeuzes die tijdens AED trainingen kunnen ingeoefend worden.

Voor de Lifeline trainer AED zijn diverse accessoires beschikbaar zoals losse oefen-elektroden en een speciale trainer-draagtas. De batterij-unit van de trainer-AED is oplaadbaar.

AED gratis testen
AED kopen
AED huren

Defibtech, jouw AED-partner

Kwaliteit

Betrouwbaar, robuust en eenvoud in bedienen

AED Registratie

Registratie in het Mitroo registratiesysteem

Service

Uitstekende klantenservice tot uw beschikking

Garantie

8 jaar uitgebreide garantie op alle lifeline AED’s

24×7 support

3x extra zekerheid door monitoren op afstand

Totaaloplossing

Compleet AED pakket + onderhoudscontract

Vol- en halfautomatische AED’s

Eenvoud in bedienen

Betrouwbaar en robuust

Onderhoudscontract

AED Registratie