Met een Lifeline VIEW AED van Defibtech is reanimeren makkelijk.

Het krijgen van een hartstilstand is altijd onverwachts: zowel voor de persoon in kwestie als voor de omgeving. Snel handelen is dan het belangrijkste want elke seconde telt! Om in deze verwarrende omstandigheden optimaal ondersteuning te kunnen bieden, heeft Defibtech de Lifeline VIEW AED ontworpen. Deze AED heeft een LCD-kleurenscherm waarop videobeelden en tekstinstructies te zien zijn in combinatie met duidelijke stemcommando’s. Op deze manier wordt de AED-gebruiker stapsgewijs begeleid in wat er moet gebeuren en hoe het moet gebeuren. Zo krijgt de hulpverlener een demonstratie hoe een hartmassage te geven, hoe en waar de elektrodenpads op de patiënt te kleven en hoe een schok toe te dienen. Deze levensreddende stoot kan enkel toegediend worden na een grondige analyse van de AED.
Bij de halfautomatische VIEW AED moet de AED-gebruiker zelf op de schokknop drukken. Velen vinden het rustgevender dat de AED zelf de defibrillatieschok toedient na grondige analyse. Daarom is er ook de volautomatische versie van de VIEW AED ontworpen.

Ook al is er een optimale ondersteuning met de VIEW AED, toch raden we aan om je medewerkers kennis te laten maken met de werking en het gebruik van een AED via een training, die verzorgd wordt door opgeleide AED-instructeurs.

In de video hiernaast laten we zien welke extra ondersteuning dit kleurenscherm op de AED biedt in momenten van stress.

0
    0
    Je winkelwagen
    Je winkelwagen is leegTerug naar de webshop