Een slachtoffer heeft amper 10% kans om een hartstilstand te overleven – tenzij je meteen een AED-toestel kunt inzetten. In dat geval stijgt het percentage tot 60 à 70%. Een automatische externe defibrillator is dus een kostbaar goed! Misschien bescherm je je toestel al tegen voorbijgangers of bezoekers met slechte bedoelingen door het in een afgesloten AED-kast te bewaren. Maar wist je dat je je AED nog beter beveiligt met een slimme wandbeugel? Dankzij dit accessoire kunnen wij jouw toestel continu monitoren op aanwezigheid, waardoor we diefstal meteen opmerken. Maar het heeft nóg voordelen om ons 7 dagen per week en 24 uur per dag over je AED te laten waken… Ontdek ze hier!

Werkt je AED nog perfect?

In een ideale wereld heb je je AED-toestel niet om de haverklap nodig. Misschien weet je na verloop van tijd dan ook niet meer zeker of het apparaat nog wel prima functioneert – terwijl die optimale werking natuurlijk letterlijk van levensbelang is. Als je opteert voor onze afstandsbewaking, hoef je je daar alvast geen zorgen over te maken. Zodra je toestel in storing gaat, krijg jij als beheerder onmiddellijk een melding. We nemen onze monitoringtaak bijzonder ernstig en checken zelfs de temperatuur en luchtvochtigheid rondom je AED voortdurend.

AED-onderhoud: we zorgen ervoor

Om je automatische externe defibrillator in topconditie te houden, kun je opteren voor een systematisch onderhoud op locatie, maar we kunnen je AED evengoed vanop afstand in onderhoud plaatsen. Zijn bepaalde onderdelen aan vervanging toe? We zorgen ervoor en geven je indien nodig een vervangtoestel. Je kan de onderdelen vervolgens zelf installeren om kosten te besparen (eventueel met onze telefonische hulp) of het werk aan ons overlaten. Preventief onderdelen bestellen is in elk geval verleden tijd, en ook over software-updates of de batterijen van je AED hoef je dankzij onze handige meldingen niet meer wakker te liggen.

Altijd een gebruiksklare AED

Met Defibtech als partner kan je gerust zijn: je AED is op elk moment klaar voor gebruik. En de slimme wandbeugel die je nodig hebt voor onze AED-service past bij al onze toestellen. Afstandsbewaking door Defibtech kost slechts 5 euro per maand, dus waar wacht je nog op?

0
    0
    Votre Panier
    Je winkelwagen is leegTerug naar de webshop