Als werkgever, uitbater van een sportclub of organisator van een evenement speel je het best op veilig door een of meerdere AED’s te voorzien. Zonder zo’n toestel in de buurt zijn bezoekers of werknemers die een hartstilstand krijgen namelijk een vogel voor de kat. Maar misschien zie je op tegen de aankoop van een AED, omdat je bijvoorbeeld geen idee hebt hoe je zo’n toestel correct onderhoudt of omdat je het niet het hele jaar door nodig hebt. Wat jouw specifieke situatie ook is, Defibtech komt als een echte partner met de gepaste oplossing op de proppen.

AED rent: we staan voor je klaar

Muziekfestivals, sporthappenings en andere events duren meestal maar enkele dagen, waardoor de aanschaf van een AED-toestel niet meteen rendabel is. Daarom bieden we een verhuurformule aan, waarmee je nooit voor onvoorziene kosten komt te staan. Je kan een automatische externe defibrillator huren voor een week, een maand of zelfs voor langere periodes. Zo ben je zeker van een toestel dat gebruiksklaar is, goed onderhouden én voorzien van de nodige accessoires. Treedt er toch een storing op, dan mag je rekenen op onze 24-uur service. Je valt nooit zonder AED, want je krijgt meteen een vervangtoestel of een nieuwe AED. Weet je niet hoeveel of welk type AED’s je nodig hebt? We adviseren je graag.

De aankoop van AED’s via Defibtech

Wil je AED-toestellen introduceren op de werkvloer? Met Defibtech als partner zit je gebeiteld – of het nu gaat over de aankoop van een AED voor één magazijn of voor tientallen kantoren tegelijk. We werken met complete pakketten: we leveren het toestel van je keuze dus met de bijbehorende onderdelen.

AED-onderhoud? Niets om je zorgen over te maken

Tot slot kan je het AED-onderhoud aan ons overlaten. Kies je voor een onderhoudscontract bij Defibtech, dan ben je voor 200% gerust:

  • Wij nemen de verantwoordelijkheid op ons om jou een uitstekend functionerende AED te bieden, op élk moment.
  • Je krijgt een uitgebreide garantie van vijf tot zelfs acht jaar, afhankelijk van welke van onze drie serviceformules je verkiest.

Benieuwd hoe we jou van dienst kunnen zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op!

0
    0
    Votre Panier
    Je winkelwagen is leegTerug naar de webshop