AED voor instructeurs

Op het moment dat er zich een hartstilstand voordoet, is een AED-toestel noodzakelijk om het hart weer ‘op gang’ te brengen. Aangezien dit altijd onaangekondigd komt, is het belangrijk dat de gebruikers van een AED-toestel daar goed op voorbereid zijn. Factoren als stress en paniek hebben invloed op het functioneren van de hulpverleners.  Als AED-instructeur speel je een belangrijke rol in het goed opleiden van deze mensen door ze zo waarheidsgetrouw als mogelijk te laten oefenen met Defibtech AED’s. Zowel voor het AED-gamma Lifeline en de Lifeline VIEW heeft Defibtech een trainersmodel ontwikkeld. De ‘touch and feel’ van deze toestellen komen overeen met de echte AED’s. Ook de instructies zijn identiek.

Gratis testen

Defibtech garandeert je:

compacte, robuuste en technisch hoogwaardige AED-toestellen die door hun rode kleur snel herkenbaar zijn als trainingstoestellen
een maximale gebruiksvriendelijke ondersteuning door video, tekst en steminstructies
AED’s waarvan de ‘touch and feel’ overeen komen  met de echte AED’s. Ook de instructies zijn identiek.
een lage onderhoudskost én de garantie dat de AED altijd gebruiksklaar staat
een standaard fabrieksgarantie van 8 jaar
AED’s die de zwaarste val- en trillingstesten doorstaan en aan de hoogste kwaliteitseisen (PMA- en FDA-controle) voldoen

Welke AED-toestellen passen het best bij jou als AED-instructeur?

Defibtech Lifeline View Trainer AED halfautomatisch

De Defibtech Lifeline View Trainer AED is een effectief trainingsapparaat dat alle noodzakelijke eigenschappen biedt om de bediening van het AED-toestel en de reanimatietechnieken optimaal aan te leren. De Trainer VIEW AED onderscheidt zich van alle andere Trainer AED’s, omdat er tijdens het reanimatieproces naast de tweetalige stembegeleiding ook visuele ondersteuning wordt geboden via video en tekst . De instructeur beschikt via de afstandsbediening over diverse reanimatiescenario’s. 

Dit trainingsapparaat kan ook eenvoudig omgezet worden als AED trainingsmateriaal voor de Lifeline ECG en de Lifeline PRO. Deze 2 AED-toestellen zijn speciaal ontwikkeld voor de professionele gebruikers.

AED gratis testen
AED kopen
AED huren

Defibtech Lifeline AED Trainer

De Defibtech Lifeline Trainer AED is een cursusinstrument dat de gebruikers leert hoe een AED-toestel in te zetten bij een reanimatieproces. Je herkent de trainerstoestellen aan hun deels rode kleur. Hierdoor weet je dat de AED in ‘real life’ niet ingezet kan worden om te defibrilleren, want het trainingstoestel geeft geen schok. De AED-instructeur beschikt over een afstandsbediening met diverse scenariokeuzes die tijdens AED trainingen kunnen ingeoefend worden.

Voor de Lifeline trainer AED zijn diverse accessoires beschikbaar zoals losse oefen-elektroden en een speciale trainer-draagtas. De batterij-unit van de trainer-AED is oplaadbaar.

AED gratis testen
AED kopen
AED huren

Defibtech, jouw AED-partner

Kwaliteit

Betrouwbaar, robuust en groot gebruiksgemak

AED Registratie

Registratie in het Mitroo registratiesysteem

Service

Uitstekende klantenservice tot jouw beschikking

Garantie

8 jaar uitgebreide garantie op alle Lifeline AED’s

24×7 support

300% zekerheid door AED-monitoring op afstand

Totaaloplossing

Compleet AED pakket met onderhoudscontract en onderdelen

Vol- en halfautomatische AED’s

Eenvoud in bedienen

Betrouwbaar en robuust

Onderhoudscontract

AED Registratie