Lifeline View automatique

 1.795,00

Catégories : , ,

Description

De Defibtech Lifeline VIEW AED is uniek op de markt door de audio-visuele component: een full color LCD-scherm, waarop duidelijke videobeelden en tekst te zien zijn in combinatie met de gesproken commando’s (in verschillende talen mogelijk). Zo wordt elke gebruiker optimaal ondersteund tijdens het reanimatieproces. Een perfecte oplossing bij momenten van stress of geluidsoverlast.

De Defibtech Lifeline VIEW AED is leverbaar in een halfautomatische én een volautomatische versie. Dit volautomatische model werkt als volgt: na een grondige analyse bepaalt de AED of de persoon in nood al dan niet een defibrillatieschok nodig heeft. Als het toedienen van een schok nodig is, gaat de AED  deze schok automatisch toedienen, zonder menselijke tussenkomst. Daarom heeft dit toestel geen “schokknop”. Voor gebruikers zonder medische achtergrond of in momenten van stress en paniek, kan dit een grote geruststelling zijn.

De Defibtech Lifeline VIEW is optioneel leverbaar als tweetalige AED, bijvoorbeeld Nederlands-Frans of Nederlands-Engels. De AED zal automatisch starten in de Nederlandse taal. Door een eenvoudige handeling kan geschakeld worden naar de tweede taal. Alleen de uitgesproken commando’s veranderen van taal.

De AED is een robuust toestel: het is waterbestendig, stofdicht (IP55), trillingsbestendig en doorstaat een valtest op iedere hoek, rand en verschillend oppervlak vanaf 1 meter. De AED is FDA-approved (US Food and Drug Administration), waarvoor het voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen.

De elektroden vind je aan de achterkant van de AED en zijn daardoor direct beschikbaar.

Defibcom onze ‘slimme wandbeugel’ maakt het mogelijk de Defibtech Lifeline AED op afstand te monitoren via jouw telefoon. De AED verricht dagelijks een zelftest waarbij onder andere de batterijen en elektroden worden gecontroleerd. Zo heb je de zekerheid dat je AED 24/7 gebruiksklaar is. Iedere afwijking geconstateerd tijdens de zelftest wordt direct doorgegeven.

Informations complémentaires

type

Volautomatische, tweetalige AED

gebruikswijze

Begeleiding met video, tekst en stem

gewicht

Licht (1,4 kg) én robuust

mogelijkheden

Waterbestendig, stofdicht

garantie

8 jaar garantie

0
    0
    Votre Panier
    Je winkelwagen is leegTerug naar de webshop