Lifeline AED volautomatisch

 1.545,00

Catégories : , ,

Description

De Lifeline AUTO is een volledig automatische AED. De AED geeft de patiënt automatisch, zonder extra tussenkomst van de gebruiker, een schok als dat nodig is. Het apparaat heeft daarom slechts één bedieningsknop, de groene ON/OFF (aan/uit) knop. De AED is FDA-approved (US Food and Drug Administration), waarvoor het voldoet aan de allerhoogte kwaliteitseisen.
De elektroden zijn geplaatst aan de achterkant van de AED en direct voor het pakken. Er zijn geen kleppen of schuiven die moeten worden verzet om het apparaat te kunnen gebruiken. Dat is evident wanneer iedere seconde telt. De AED is spatwaterbestendig en stofdicht (IP54) en doorstaat een valtest op iedere hoek, rand en verschillend oppervlak vanaf 1 meter en is trilling-bestendig.
De Defibtech Lifeline AED verricht dagelijks een zelftest, waarbij onder andere de batterijen en elektroden worden gecontroleerd.
Na het gebruik van de Defibtech Lifeline AUTO kan het ECG van het slachtoffer door middel van een SD-kaart worden getransformeerd naar een PC. Software om het ECG in te kunnen zien is hier gratis te downloaden.

Deze AED is leverbaar met als voertaal Nederlands-, Frans-, Duits of Engels. De Lifeline AUTO is tevens leverbaar als semi automatische AED

Klik hier voor meer informatie.

Zekerheid met goed AED onderhoud

U wilt er zeker van zijn dat uw AED gebruiksklaar is op het moment dat u hem nodig hebt. Goed onderhoud voor uw AED is daarbij van groot belang. Medizon, importeur van de topkwaliteit defibrillatoren van Defibtech biedt u een speciaal AED-onderhoudscontract voor een periode van 5 jaar.

Informations complémentaires

type

Volledig automatische AED

gebruikswijze

Duurzaam en gebruiksvriendelijk

mogelijkheden

Onderhoudsarm

garantie

8 jaar garantie

0
    0
    Votre Panier
    Je winkelwagen is leegTerug naar de webshop