DEA pour les instructeurs

DEA pour les instructeurs

Op het moment dat er zich een hartstilstand voordoet, is een AED-toestel noodzakelijk om het hart weer ‘op gang’ te brengen. Aangezien dit altijd onaangekondigd komt, is het belangrijk dat de gebruikers van een AED-toestel daar goed op voorbereid zijn. Factoren als stress en paniek hebben invloed op het functioneren van de hulpverleners. Als AED-instructeur speel je een belangrijke rol in het goed opleiden van deze mensen door ze zo waarheidsgetrouw als mogelijk te laten oefenen met Defibtech AED’s. Zowel voor het AED-gamma Lifeline en de Lifeline VIEW heeft Defibtech een trainersmodel ontwikkeld. De ‘touch and feel’ van deze toestellen komen overeen met de echte AED’s. Ook de instructies zijn identiek.


Faire un essai gratuit

Defibtech vous garantit:

 • des DEA compacts, robustes et de qualité supérieure qui sont rapidement reconnaissables comme des appareils qui permettent de sauver des vies grâce à leur couleur jaune voyante.
 • la meilleure assistance conviviale avec instructions vidéo, textuelles et vocales pour les personnes sans formation médicale
 • la possibilité d’acheter ou de louer le DEA et de tester l’appareil gratuitement
 • un faible coût de maintenance et la garantie que le DEA est toujours prêt à l’emploi
 • une garantie du fabricant standard de 8 ans
 • des DEA qui résistent aux tests de chute et de vibration les plus rigoureux et répondent aux exigences de qualité les plus strictes (contrôle PMA et FDA)

Welke AED-toestellen passen het best bij jou als AED-instructeur?

Defibtech Lifeline View Trainer AED halfautomatisch

De Defibtech Lifeline View Trainer AED is een effectief trainingsapparaat dat alle noodzakelijke eigenschappen biedt om de bediening van het AED-toestel en de reanimatietechnieken optimaal aan te leren. De Trainer VIEW AED onderscheidt zich van alle andere Trainer AED’s, omdat er tijdens het reanimatieproces naast de tweetalige stembegeleiding ook visuele ondersteuning wordt geboden via video en tekst . De instructeur beschikt via de afstandsbediening over diverse reanimatiescenario’s.

Dit trainingsapparaat kan ook eenvoudig omgezet worden als AED trainingsmateriaal voor de Lifeline ECG en de Lifeline PRO. Deze 2 AED-toestellen zijn speciaal ontwikkeld voor de professionele gebruikers.


Faire un essai gratuit


Acheter un DEA


Louer un DEA

Defibtech Lifeline AED Trainer

De Defibtech Lifeline Trainer AED is een cursusinstrument dat de gebruikers leert hoe een AED-toestel in te zetten bij een reanimatieproces. Je herkent de trainerstoestellen aan hun deels rode kleur. Hierdoor weet je dat de AED in ‘real life’ niet ingezet kan worden om te defibrilleren, want het trainingstoestel geeft geen schok. De AED-instructeur beschikt over een afstandsbediening met diverse scenariokeuzes die tijdens AED trainingen kunnen ingeoefend worden.

Voor de Lifeline trainer AED zijn diverse accessoires beschikbaar zoals losse oefen-elektroden en een speciale trainer-draagtas. De batterij-unit van de trainer-AED is oplaadbaar.


Faire un essai gratuit


Acheter un DEA


Louer un DEA

0
  0
  Votre Panier
  Je winkelwagen is leegTerug naar de webshop