AED voor professionals

Als professioneel hulpverlener weet je als geen ander hoe belangrijk het is om snel en adequaat te kunnen ingrijpen in alle omstandigheden. Bij een hartstilstand telt elke seconde. Daarom heeft Defibtech 2 professionele AED-toestellen ontwikkeld die diverse functies verenigt. De AED Lifeline ECG is in staat om op jouw verzoek het ECG van de patiënt te tonen terwijl het toestel eveneens een volledige analyse verricht met het daaraan gekoppelde advies om wel of geen defibrillatieschok toe te dienen.
De Defibtech Lifeline PRO gaat nog een stap verder in het gebruik dan de Lifeline ECG. De professionele hulpverlener kan bij de PRO de ‘manual override’ inschakelen waarmee die zelf bepaalt wanneer een defibrillatieschok toegediend wordt. Ook het aantal joules per schok kunnen aangepast worden.
Uiteraard is er de mogelijkheid om een AED eerst gratis te testen vooraleer je overgaat tot het aankopen of huren van het toestel. Wij kunnen het apparaat ook demonstreren en jou (en jouw medische partners) een gebruikerstraining geven.

Defibtech garandeert je:

compacte, robuuste en technisch hoogwaardige AED-toestellen die door hun opvallend gele kleur snel herkenbaar zijn als levensreddend apparaat
een maximale gebruiksvriendelijke ondersteuning door video, tekst én steminstructies
AED’s die in alle omstandigheden werken door hun water-, stof- en temperatuurbestendigheid
een lage onderhoudskost én de garantie dat de AED altijd gebruiksklaar staat
een standaard fabrieksgarantie van 8 jaar
AED’s die de zwaarste val- en trillingstesten doorstaan en aan de hoogste kwaliteitseisen (PMA- en FDA-controle) voldoen

Welke AED-toestellen passen het best bij jou als professional?

Defibtech Lifeline AED ECG

De Defibtech Lifeline ECG AED is uniek omdat het een LCD-kleurenscherm heeft, waardoor videobeelden, tekst én gesproken commando’s een optimale ondersteuning bieden tijdens de reanimatie. De Lifeline ECG is een automatische externe defibrillator die diverse functies verenigt. Deze AED is in staat om -op verzoek van de professionele hulpverlener- het ECG van de patiënt te tonen, terwijl het apparaat een volledige analyse maakt over het wel of niet toedienen van een levensstoot. De bediener kan enkel de defibrillatieschok toedienen na een schokadvies van de AED. De professional kan tussentijds met een eenvoudige handeling kiezen tussen de ECG-modus of de video-animatie die ondersteuning biedt tijdens het reanimeren.

Defibtech Lifeline AED PRO

De Defibtech Lifeline PRO is ook enkel geschikt voor professionele hulpverleners en gaat nog een stap verder in het gebruik dan de AED ECG.
De professionele hulpverlener kan bij de PRO de ‘manual  override’ inschakelen. Hierdoor schakelt de AED de optie van de automatische functie uit. De bediener bepaalt daarmee zelf wanneer een defibrillatieschok  toegediend wordt. Daarnaast kan ook het aantal joules per schok aangepast worden.

De Lifeline PRO heeft ook een monitoring-functie. Met behulp van 1 kanaal ECG met drie afleidingen is de AED in staat het hartritme van een patiënt te bewaken, zonder dat de hulpverlener daarvoor een set defibrillatie-elektroden hoeft te gebruiken. Zowel de ECG als de Pro unit zijn verkrijgbaar met oplaadbare batterijen.

Defibtech, jouw AED-partner

Kwaliteit

Betrouwbaar, robuust en groot gebruiksgemak

AED Registratie

Registratie in het Mitroo registratiesysteem

Service

Uitstekende klantenservice tot jouw beschikking

Garantie

8 jaar uitgebreide garantie op alle Lifeline AED’s

24×7 support

300% zekerheid door AED-monitoring op afstand

Totaaloplossing

Compleet AED pakket met onderhoudscontract en onderdelen

Vol- en halfautomatische AED’s

Eenvoud in bedienen

Betrouwbaar en robuust

Onderhoudscontract

AED Registratie